personal coaching, relatietherapie, reading en healing

^

Nicola begon haar loopbaan in de mode als haute couture model, werkte vervolgens in de modedetailhandel, stapte over naar de horeca en keerde later, met een eigen boetiek, in de mode terug om vervolgens full-time moeder te worden.


Toen de kinderen groot genoeg waren deed zij de beroepsopleiding Trainer Coach Persoonlijke Ontwikkeling, haalde diverse reading en healing diploma's en volgde diverse andere opleidingen en cursussen o.a. op het gebied van astrologie. Zo gaf zij vorm en inhoud aan haar kwaliteiten.


Inmiddels heeft Nicola een uitgebreide en veeljarige ervaring met zeer uiteenlopende problematieken en levensvragen, zowel met mensen individueel als met groepen.

Over Nicola de Wolf

Naast haar werk binnen haar praktijk ToThePointSessies,

was Nicola docent mediumschap en is zij ook actief in het bedrijfsleven met management trainingen, het afnemen van assassments en ToThePointConsult.

M 06 51262786

naar de
Puber
Sessies 
andere_mogelijkheden.htmlandere_mogelijkheden.htmlandere_mogelijkheden.htmlshapeimage_8_link_0shapeimage_8_link_1shapeimage_8_link_2

Christel Kerklaan (eigenaar Bliksem Communicatie) op Linkedin over Nicola:


Als ik een taai vraagstuk heb waar ik zelf niet uit kom, of als ik gewoon even advies en richting nodig heb, kom ik vroeg of laat weer bij Nicola terecht....

lees verder