personal coaching, relatietherapie, trainingen

Nicola de Wolf

trainer-coach / mental coach / reader / healer


over Nicola

^

en vooral 'tothepoint'.

Door je op een andere manier te laten kijken naar jezelf en je relatie met je omgeving: je partner, je kinderen, je vrienden en je werk. Maar ook je relatie tot geld en je maatschappelijke positie, je gezondheid en vooral de relatie met jezelf!


In ToThePointSessies laat Nicola de Wolf je zien wat je kwaliteiten zijn. Met het benoemen van die kwaliteiten wordt de weg vrijgemaakt voor het accepteren van je 'pijnpunten'. Kan duidelijk worden waar ze vandaan komen, hoe ze te herkennen en hoe er mee om te gaan met behulp van jouw eigen kwaliteiten, je kern!

Nog onbewuste zaken die jou in je dagelijks leven hinderen en je welbevinden verstoren worden benoemd. Je voelt je daarna krachtiger en meer jezelf. Je weet wie je bent, wat je kan, wat je wilt.


Je kunt weer verder.


Suzanne Middelkoop (business developer in de energiesector):

Nicola is een bijzondere vrouw. Als sinds jaren helpt een bezoek of telefoontje mij verder.

Ze helpt me kijken naar wat ik ergens zelf weet maar niet helemaal kan duiden. Vaagheid verdwijnt en helderheid verschijnt. Ze prikt er dwars doorheen als ik me niet congruent uit wat ik enorm waardeer.

Haar treffende opmerkingen, liefdevol en met humor gebracht, raken altijd de kern. Ze doen me vaak denken `ja verdorie dat is de spijker op z'n kop!´.


lees verder

coaching bij ToThePointSessies:

persoonlijk, practisch, op de essentie...

M 06 51262786

cliënten over ToThePointSessies en Nicola

naar de
Puber
Sessies 
andere_mogelijkheden.htmlandere_mogelijkheden.htmlandere_mogelijkheden.htmlshapeimage_9_link_0shapeimage_9_link_1shapeimage_9_link_2