personal coaching, relatietherapie, reading en healing

'ToThePoint' cursussen en workshops

6 dagdelen of avonden, maximaal 6 deelnemers


In deze cursus maakt Nicola 'energie' herkenbaar voor mensen die in hun werk met mensen en kinderen werken. Zoals docenten, coaches, therapeuten, psychologen, zorgmedewerkers, groepsleiders etc. Maar ook retail-, balie- en servicemedewerkers krijgen in deze cursus de nodige handvatten aangereikt voor het omgaan

met de eigen energie en de energie van anderen

en de omgeving.


Zo leer je die energie te (h)erkennen en waar te nemen. Te onderscheiden wat van jou is en wat van de ander of de omgeving. En hoe je eigen energie in situaties neer te zetten, grenzen te stellen aan de energie van anderen en in je eigen kracht te komen.


Naast de nodige theorie is de opzet van de cursus vooral heel practisch en to the point.


De kleine groepsgrootte maakt het Nicola daarbij mogelijk in te spelen op de behoeften van de groep, zodat je door een grote variatie in afgestemde praktische oefeningen in korte tijd leert en ontdekt wat voor jou werkt en wat bij jou hoort.


Resultaat: je bent/wordt zekerder van jezelf en je realiseert een gezond evenwicht tussen je ratio en je gevoelswereld. Het geeft ‘rust’, het omgaan met ‘situaties’ en mensen en het maken van keuzes zal je makkelijker afgaan.


M 06 51262786

^

programma-onderdelen


  1. -chakra’s

  2. -aarden, ofwel met beide benen stevig op de grond staan!

  3. -jouw energie en die van anderen

  4. -opladen van energie

  5. -'lezen' van energie

  6. -evenwicht tussen denken en voelen

  7. -gevarieerde praktische oefeningen

  8. -rollenspellen

  9. -onderlinge feedback

  10. -een 'outdoor' sessie


aanmelden en informatie


Vrijblijvend aanmelden voor de nog te plannen cursus is mogelijk.

Klik hier voor de aanmeldingsmail. Vermeld daarin je NAW gegevens en je telefoonnummer. Voor aanmelding en eventuele vragen kan je ook bellen met Nicola: 06 51262786Cursus 'Werken met energie voor professionals'

Jan-Kees (Performance Coach) in een

aanbeveling op Linkedin:

"De cursus die ik bij Nicola heb gevolgd heeft mij geholpen bij het daadwerkelijk voelen van mijn eigen kracht en energie en die van anderen. Het heeft mij niet alleen meer in m'n kracht gezet maar letterlijk ook meer geopend naar anderen terwijl ik nu naast mijn vertrouwde ratio ook (in tegenstelling tot voorheen) durf te vertrouwen op wat ik zie/voel bij anderen als wel bij mezelf."


Michaela (Psycholoog) in een aanbeveling op Linkedin:

"Doordat Nicola op een diepere laag meekijkt en energetisch de groep omringd met haar "zijn", creëert ze een veilige en stimulerende omgeving waarin men kan oefenen in het lezen van energie en zichzelf verder kan ontwikkelen.

Het opnieuw volgen van de cursus bracht mij een verdere verdieping, waarbij weer andere aspecten belicht en fijnere nuances zichtbaar werden. Dit alles draagt bij aan het “ongoing process” van verdere bewustwording en persoonlijke ontwikkeling."


Charon (Psycholoog / docent Hogeschool Rotterdam):

"Tijdens de cursus heeft Nicola vele verschillende handvatten aangereikt om dichter bij m'n gevoel te kunnen komen en energieen te kunnen waarnemen. Met haar eindeloze geduld, heldere waarnemingsvermogen en scherpe feedback heeft ze me geholpen mijn kwaliteiten en capaciteiten weer een stuk verder door te ontwikkelen. Ik kom graag terug voor een vervolg."

 

Sander (Corporate Director Audit & Riskmanagement):

"De cursus was voor mij een mooie ontdekkingstocht naar hoe te voelen en om te zien wat je bent."


Loes (administratief medewerkster):

"De cursus was een bijzondere en super leuke ervaring. Ik heb er veel rust van gekregen. Heerlijk...Super bedankt!!"


Janneke (Financial Services en Coach/Counseler Zinsibility):

"Ik vind het waanzinnig om mee te maken deze cursus. Het voelt als thuiskomen en nieuw tegelijk. Ik heb zó lekker en diep geslapen vanacht."

oud deelnemers over de cursus

naar de
Puber
Sessies 
andere_mogelijkheden.htmlandere_mogelijkheden.htmlandere_mogelijkheden.htmlshapeimage_7_link_0shapeimage_7_link_1shapeimage_7_link_2