personal coaching, relatietherapie, trainingen

Nicola de Wolf

coach / reader / healer


over Nicola

^vervolg Christel Kerklaan over Nicola

....Wat ik fijn vind aan de sessies, is dat zij op zachte wijze met een hele andere invalshoek komt dan waar ik zelf aan had gedacht. Een gesprek zet altijd iets in beweging, in mezelf of hoe ik de dingen aanpak. Ik noem haar wel eens mijn mentale wasstraat :-)


Suzanne Middelkoop (business developer in de energiesector):

Nicola is een bijzondere vrouw. Als sinds jaren helpt een bezoek of telefoontje mij verder.

Ze helpt me kijken naar wat ik ergens zelf weet maar niet helemaal kan duiden. Vaagheid verdwijnt en helderheid verschijnt. Ze prikt er dwars doorheen als ik me niet congruent uit, wat ik enorm waardeer. Haar treffende opmerkingen, liefdevol en met humor gebracht, raken altijd de kern. Ze doen me vaak denken `ja verdorie dat is de spijker op z´n kop!´. De oefeningen die ze meegeeft bieden ook praktische handvatten.

Ook en soms juist als ik goed in mijn vel zit is het prettig weer in te checken. Ik hoop dat meer mensen zichzelf een consult gunnen!


Linda Borgdorff (Loopbaan adviseur bij SNS Reaal)

"Nicola ervaar ik als een heel warm en prettig persoon. Ik heb zowel coachingsgesprekken bij Nicola gevolgd als de training 'werken met energie'. En beiden hebben me een stap verder gebracht in mijn eigen ontwikkeling. Nicola weet exact die dingen naar voren te brengen waar jij tegenaan loopt, zonder iets op te dringen, er is altijd voldoende ruimte. De trainingen zijn plezierig, je duikt ergens in zonder precies te weten wat het is en Nicola weet je meer vertrouwen te geven, zodat je net dat stukje verder durft te gaan. De sfeer is keer op keer, warm, vriendelijk en op een praktische manier weet Nicola steeds weer de doelen te bereiken, waar ieder op zijn/haar eigen tempo naar toe werkt. Nicola bedankt, ik vind je een topper!!!"


Diana Plat (Account Manager, Adviseur, Coach):

Regelmatig kom ik bij Nicola voor een consult. Soms met zakelijke issues, een andere keer met een vraag die me bezighoudt in de privésfeer. Als geen ander is Nicola in staat om me een spiegel voor te houden. Nicola is verre van soft en zweverig, maar zet me met humor en rake conclusies altijd weer op het juiste been. Kortom, een warme persoonlijkheid die geen blad voor haar mond neemt. Integer en respectvol. Ik heb Nicola al meerdere keren aanbevolen aan mensen uit mijn omgeving en zal dit zeker blijven doen.


Monique Bos (BATC Natuurgericht therapeut):

"Nicola is voor mij heel erg waardevol. Al jarenlang kom ik bij haar of bel ik haar voor een consult. Soms bel ik haar een tijdje niet, omdat zich dan even niets voordoet, maar dan gebeurt er iets en dan kijken we er naar en dan weet ze het zo feilloos te "lezen" en ontrafelen dat ik er elke keer weer verbaasd van sta. Dit geeft me vervolgens weer heel veel helderheid om daar van uit mijn eigen stuk op te kunnen pakken. Heb je persoonlijk vraagstukken waar je zelf moeilijk uit komt, dan kan ik Nicola van harte aanbevelen!"


Eefje Hermsen (Procesmanager Incident Management bij SNS Reaal):

Nicola weet door haar bijzondere gaven door te dringen tot de essentie van mijn vragen en geeft mij helderheid en inzicht op een hele concrete en down-to-earth manier. Ieder gesprek met haar maakt mijn eigen cirkel weer ronder en leer ik meer te leven vanuit mijn kern. Dit doet Nicola met veel gevoel voor zorgvuldigheid, compassie en humor.

M 06 51262786

cliënten over ToThePointSessies en Nicola

Jan-Kees (Performance Coach) in een aanbeveling op Linkedin:

"De cursus die ik bij Nicola heb gevolgd heeft mij geholpen bij het daadwerkelijk voelen van mijn eigen kracht en energie en die van anderen. Het heeft mij niet alleen meer in m'n kracht gezet maar letterlijk ook meer geopend naar anderen terwijl ik nu naast mijn vertrouwde ratio ook (in tegenstelling tot voorheen) durf te vertrouwen op wat ik zie/voel bij anderen als wel bij mezelf."


Michaela (Psycholoog) in een aanbeveling op Linkedin:

"Doordat Nicola op een diepere laag meekijkt en energetisch de groep omringd met haar "zijn", creëert ze een veilige en stimulerende omgeving waarin men kan oefenen in het lezen van energie en zichzelf verder kan ontwikkelen.

Het opnieuw volgen van de cursus bracht mij een verdere verdieping, waarbij weer andere aspecten belicht en fijnere nuances zichtbaar werden. Dit alles draagt bij aan het “ongoing process” van verdere bewustwording en persoonlijke ontwikkeling."


Charon (Psycholoog / docent Hogeschool Rotterdam):

"Tijdens de cursus heeft Nicola vele verschillende handvatten aangereikt om dichter bij m'n gevoel te kunnen komen en energieen te kunnen waarnemen. Met haar eindeloze geduld, heldere waarnemings-vermogen en scherpe feedback heeft ze me geholpen mijn kwaliteiten en capaciteiten weer een stuk verder door te ontwikkelen. Ik kom graag terug voor een vervolg."

 

Sander (Corporate Director Audit & Riskmanagement):

"De cursus was voor mij een mooie ontdekkingstocht naar hoe te voelen en om te zien wat je bent."


Loes (administratief medewerkster):

"De cursus was een bijzondere en super leuke ervaring. Ik heb er veel rust van gekregen. Heerlijk...Super bedankt!!"


Janneke (Financial Services en Coach/Counseler Zinsibility):

"Ik vind het waanzinnig om mee te maken deze cursus. Het voelt als thuiskomen en nieuw tegelijk.

Ik heb zó lekker en diep geslapen vanacht."

oud deelnemers over de cursus en Nicola