personal coaching, relatietherapie, trainingen

Nicola de Wolf

coach / reader / healer


over Nicola

^vervolg Suzanne Middelkoop over Nicola

De oefeningen die ze meegeeft bieden ook praktische handvatten. Ook en soms juist als ik goed in mijn vel zit is het prettig weer in te checken. Ik hoop dat meer mensen zichzelf een consult gunnen!.Dorette Gilling (moeder en kunstenares/ondernemer):

Mijn 13 jarige dochter voelde zich somber en zat vast in een heel negatieve gedachtestroom.

Ik maakte me als moeder zorgen.

Zelf had ik een paar zeer goeie ervaringen bij Nicola. Ze zet me na verwarrende gedachtes steeds op de plek waar ik me geïnspireerd, zonnig en autonoom voel. Met mijn dochter had ik de zelfde ervaring.

Ze kreeg handvatten om zichzelf uit negatieve gedachtes te halen. Ze voelde zich gevoed en begrepen. Na 3 sessies bleek t zelfs al genoeg te zijn. Ze kan zichzelf beter hervatten en kan onderscheiden welke gedachtes van haar zijn en welke van de ander.

Uiteraard is zij en ik ook hier dolblij mee.

Nicola heeft het vermogen je kracht te versterken door te zien wie je bent, nog meer dan je zelf al weet. Een flinke portie nuchterheid in combinatie met een fijnbesnaarde gevoeligheid maken haar sessies absoluut “helpfull”.


Diana Plat (Account Manager, Adviseur, Coach):

Regelmatig kom ik bij Nicola voor een consult. Soms met zakelijke issues, een andere keer met een vraag die me bezighoudt in de privésfeer. Als geen ander is Nicola in staat om me een spiegel voor te houden. Nicola is verre van soft en zweverig, maar zet me met humor en rake conclusies altijd weer op het juiste been. Kortom, een warme persoonlijkheid die geen blad voor haar mond neemt. Integer en respectvol. Ik heb Nicola al meerdere keren aanbevolen aan mensen uit mijn omgeving en zal dit zeker blijven doen.


Christel Kerklaan (eigenaar Bliksem Communicatie) op Linkedin:


Als ik een taai vraagstuk heb waar ik zelf niet uit kom, of als ik gewoon even advies en richting nodig heb, kom ik vroeg of laat weer bij Nicola terecht. Wat ik fijn vind aan de sessies, is dat zij op zachte wijze met een hele andere invalshoek komt dan waar ik zelf aan had gedacht. Een gesprek zet altijd iets in beweging, in mezelf of hoe ik de dingen aanpak. Ik noem haar wel eens mijn mentale wasstraat :-)


Eefje Hermsen (Procesmanager Incident Management bij SNS Reaal):

Nicola weet door haar bijzondere gaven door te dringen tot de essentie van mijn vragen en geeft mij helderheid en inzicht op een hele concrete en down-to-earth manier. Ieder gesprek met haar maakt mijn eigen cirkel weer ronder en leer ik meer te leven vanuit mijn kern. Dit doet Nicola met veel gevoel voor zorgvuldigheid, compassie en humor. 


Monique Bos (BATC Natuurgericht therapeut):

Nicola is voor mij heel erg waardevol. Al jarenlang kom ik bij haar of bel ik haar voor een consult. Soms bel ik haar een tijdje niet, omdat zich dan even niets voordoet, maar dan gebeurt er iets en dan kijken we er naar en dan weet ze het zo feilloos te "lezen" en ontrafelen dat ik er elke keer weer verbaasd van sta. Dit geeft me vervolgens weer heel veel helderheid om daar van uit mijn eigen stuk op te kunnen pakken. Heb je persoonlijk vraagstukken waar je zelf moeilijk uit komt, dan kan ik Nicola van harte aanbevelen!


Linda Borgdorff (Loopbaan adviseur bij SNS Reaal):

Nicola ervaar ik als een heel warm en prettig persoon. Ik heb zowel coachingsgesprekken bij Nicola gevolgd als de training 'werken met energie'. En beiden hebben me een stap verder gebracht in mijn eigen ontwikkeling. Nicola weet exact die dingen naar voren te brengen waar jij tegenaan loopt, zonder iets op te dringen, er is altijd voldoende ruimte. De trainingen zijn plezierig, je duikt ergens in zonder precies te weten wat het is en Nicola weet je meer vertrouwen te geven, zodat je net dat stukje verder durft te gaan. De sfeer is keer op keer, warm, vriendelijk en op een praktische manier weet Nicola steeds weer de doelen te bereiken, waar ieder op zijn/haar eigen tempo naar toe werkt. Nicola bedankt, ik vind je een topper!!!


Jean Paul Luijten (business development manager) op Linkedin:

Ik ben bij Nicola gekomen voor mijn kinderen (2 dochters, 14 en 18jr) door een kennis van ons die er een hele positieve ervaring mee had. De sessie bij Nicola bleek voor elk van mijn kinderen een enorme openbaring. Ze waren diep onder de indruk van de aanpak van haar en hun 'kompas' is hiermee in de juiste richting gezet. Het lijkt wel of ze flink wat energie 'getankt' hebben. Door hun ervaring werd ik ook nieuwsgierig en heb nu ook zelf een sessie gehad en moet concluderen dat het mij ook bijzonder helpt in te zien waar ik tegenaan loop op dit moment en hoe dit aan te pakken.Ellen Post op Linkedin over de PuberSessies van haar zoon


Ik kwam in eerste instantie bij Nicola voor mijn zoon van 14 jaar. Hij is bij haar geweest voor ToThePoint-Puber-Sessies (3 x). Ik was in principe niet bij de sessies aanwezig maar werd er wel bij betrokken en op de hoogte gehouden wat prima werkte voor mijn zoon en mij en waar ik me heel prettig bij voelde.  Tijdens de puber sessies kwamen ook bij mij issues naar voren waar ik met behulp van Nicola aan wilde werken. Sindsdien kom ik elke 2 à 3 maanden bij haar en ik heb al zoveel geleerd over mezelf. Ze weet elke keer weer de kern te vinden waar het om draait! Ze is alert en to the point, ze heeft humor, ze kan moeilijke dingen heel begrijpelijk uitleggen, en ze is een hele warme persoonlijkheid. Ik kan dagelijks toepassen wat ik van haar heb geleerd. Ik kan haar sessies aan iedereen aanbevelen !

M 06 51262786

cliënten over ToThePointSessies en Nicola

Jan-Kees (Performance Coach) in een aanbeveling op Linkedin:

De cursus die ik bij Nicola heb gevolgd heeft mij geholpen bij het daadwerkelijk voelen van mijn eigen kracht en energie en die van anderen. Het heeft mij niet alleen meer in m'n kracht gezet maar letterlijk ook meer geopend naar anderen terwijl ik nu naast mijn vertrouwde ratio ook (in tegenstelling tot voorheen) durf te vertrouwen op wat ik zie/voel bij anderen als wel bij mezelf.


Michaela (Psycholoog) in een aanbeveling op Linkedin:

Doordat Nicola op een diepere laag meekijkt en energetisch de groep omringd met haar "zijn", creëert ze een veilige en stimulerende omgeving waarin men kan oefenen in het lezen van energie en zichzelf verder kan ontwikkelen.

Het opnieuw volgen van de cursus bracht mij een verdere verdieping, waarbij weer andere aspecten belicht en fijnere nuances zichtbaar werden. Dit alles draagt bij aan het “ongoing process” van verdere bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.


Charon (Psycholoog / docent Hogeschool Rotterdam):

Tijdens de cursus heeft Nicola vele verschillende handvatten aangereikt om dichter bij m'n gevoel te kunnen komen en energieen te kunnen waarnemen. Met haar eindeloze geduld, heldere waarnemings-vermogen en scherpe feedback heeft ze me geholpen mijn kwaliteiten en capaciteiten weer een stuk verder door te ontwikkelen. Ik kom graag terug voor een vervolg.

 

Sander (Corporate Director Audit & Riskmanagement):

De cursus was voor mij een mooie ontdekkingstocht naar hoe te voelen en om te zien wat je bent.


Loes (administratief medewerkster):

De cursus was een bijzondere en super leuke ervaring. Ik heb er veel rust van gekregen. Heerlijk...Super bedankt!!


Janneke (Financial Services en Coach/Counseler Zinsibility):

Ik vind het waanzinnig om mee te maken deze cursus. Het voelt als thuiskomen en nieuw tegelijk. Ik heb zó lekker en diep geslapen vanacht.

oud deelnemers over de cursus en Nicola