personal coaching, relatietherapie, trainingen

Nicola de Wolf

coach / reader / healer


over Nicola

^vervolg Jean Paul Luijten over Nicola

werd ik ook nieuwsgierig en heb nu ook zelf een sessie gehad en moet concluderen dat het mij ook bijzonder helpt in te zien waar ik tegenaan loop op dit moment en hoe dit aan te pakken.Ellen Post op Linkedin over de PuberSessies van haar zoon


Ik kwam in eerste instantie bij Nicola voor mijn zoon van 14 jaar. Hij is bij haar geweest voor ToThePoint-Puber-Sessies (3 x). Ik was in principe niet bij de sessies aanwezig maar werd er wel bij betrokken en op de hoogte gehouden wat prima werkte voor mijn zoon en mij en waar ik me heel prettig bij voelde.  Tijdens de puber sessies kwamen ook bij mij issues naar voren waar ik met behulp van Nicola aan wilde werken. Sindsdien kom ik elke 2 à 3 maanden bij haar en ik heb al zoveel geleerd over mezelf. Ze weet elke keer weer de kern te vinden waar het om draait! Ze is alert en to the point, ze heeft humor, ze kan moeilijke dingen heel begrijpelijk uitleggen, en ze is een hele warme persoonlijkheid. Ik kan dagelijks toepassen wat ik van haar heb geleerd. Ik kan haar sessies aan iedereen aanbevelen !


Dorette Gilling (moeder en kunstenares/ondernemer):

Mijn 13 jarige dochter voelde zich somber en zat vast in een heel negatieve gedachtestroom.

Ik maakte me als moeder zorgen.

Zelf had ik een paar zeer goeie ervaringen bij Nicola. Ze zet me na verwarrende gedachtes steeds op de plek waar ik me geïnspireerd, zonnig en autonoom voel. Met mijn dochter had ik de zelfde ervaring.

Ze kreeg handvatten om zichzelf uit negatieve gedachtes te halen. Ze voelde zich gevoed en begrepen. Na 3 sessies bleek t zelfs al genoeg te zijn. Ze kan zichzelf beter hervatten en kan onderscheiden welke gedachtes van haar zijn en welke van de ander.

Uiteraard is zij en ik ook hier dolblij mee.

Nicola heeft het vermogen je kracht te versterken door te zien wie je bent, nog meer dan je zelf al weet. Een flinke portie nuchterheid in combinatie met een fijnbesnaarde gevoeligheid maken haar sessies absoluut “helpfull”.

M 06 51262786

cliënten over PuberSessies en Nicola